Уличните продавачи ќе можат да продаваат кафе, пуканки, крофни на 14 локации во Центар

Општина Центар доделува 14 атрактивни локации за поставување подвижни објекти за продажба на сладолед, безалкохолни пијалоци, крофни, шеќерна волна, палачинки

Read more

Ѓорѓи Самарџиев-FOJA: Потфрливме во квалитетот на домување, зеленилото исчезнува за сметка на урбани зданија

-Проектираните паркови околу зградите во најголем број случаи завршуваат како паркинзи или било какви содржини. Зградите во населбите се сѐ

Read more

ИНТЕРВЈУ МИЛОСАВЛЕВСКА-НАУМОВСКА: Технолошко лидерство на Телеком со јасна визија – да ги поврземе сите, секаде, преку најдобрата мрежа

Технолошкото лидерство на „Македонски Телеком“ доби и своја официјална потврда, откако во август го доби престижното признание на американската компанија

Read more

Проф. д-р Гордана Ристевска Димитровска: развивме онлајн платформа за психотератија!

Модерниот и динамичен начин на живот има големо влијание врз психофизичкото здравје на луѓето. Брзото темпо и кратките рокови за

Read more

Диомидис Николетопулос: Стопанска банка е во најдобра кондиција од кога било претходно, здрава, силна и профитабилна!

 Стопанска банка АД – Скопје е име, бренд кое поврзува генерации, историски развојни проекти и 77 години зрачи со доверба,

Read more
Translate »