Како одеднаш да ги внесете сите витамини и минерали неопходни за цел ден?

Промената на темперетурата влијае на адаптацијата на организмот на временските прилики. Затоа овој период кога имаме пониски утрински температури, организмот

Read more

Телеком засади 25 000 нови дрвца и собра 12 000 стари мобилни уреди

Во март годинава, Македонски Телеком ја започна еко-иницијативата „Заедно за заштита на животната средина“ за намалување на електронскиот отпад и

Read more

Македонското иновативно решение за кровни градини Семпервел предизвика голем интерес на меѓународниот саем Анталија Експо

Македонското иновативно решение за кровни градини Семпервел се претстави на меѓународниот саем Анталија Експо 2022 наменет за иновативни земјоделски технологии

Read more

“Еден маж и една жена”- изложба на Емилија и Стојче Тоциновски во Mузеј-Галерија Кавадарци

Денес во 19 часот, во Локален Музеј -Галерија во Кавадарци под наслов  “Еден маж и една жена”- ќе биде отворена

Read more

Монтажни куќи- брз и економичен начин да се дојде до современ дом!

Mонтажните куќи се се повеќе популарни, истите се создаваат така што прво се изработуваат составните делови (дрвените панели), кои потоа

Read more

Телеком со промоција: 100 GB мобилен интернет, промотивен буџет и ТВ пакет HBO

Македонски Телеком започнува Новогодишна промоција за поголемо уживање и непречено споделување на празничните моменти со најблиските. Сите нови Magenta 1

Read more

Преку осигурување приватна здравствена заштита до подолг живот – Имаме потенцијал за живеење над 100 години!

Неодамнешно истражување објавено од „Нејчр комјуникејшнс“ покажува дека, под соодветни околности, човечките суштества имаат потенцијал да живеат до 150 години.

Read more
Translate »