МЕНСТРУАЦИЈАТА ВО ЗЕМЈАВА Е ЛУКСУЗ, 15 ОТСТО ОД ДЕВОЈЧИЊАТА КОРИСТАТ ВЕСНИЦИ НАМЕСТО ВЛОШКИ ОТИ СЕ СКАПИ

Петнаесет отсто од девојчињата во Македонија користат весници наместо хигиенски влошки за време на менструалниот циклус, поради високата цена на

Read more

Роби Вилијамс водел страшна психичка борба: Едвај се изборил со многубројните пореметувања, а во тоа му помогнале сопругата и една песна

Еден од најпопуларните пејачи, Роби Вилијамс, неодамна ја отворил душата и признал дека “не можел да стане од троседот“ три

Read more

Туристичката организација на Будва го одбележа 15-тиот роденден и денот на државноста на најдобар можен начин, со одлични концерти и спектакуларен огномет.

Дводневниот музички програм на плоштадот во Стариот град беше отворен од страна на бендот “градска музика Будва”, a следуваше концертот

Read more
Translate »