Игор Ангеловски-Фудбалски менаџер кој донесе позитивна енергија во Македонската А репрезентација

Фудбалскиот менаџер, селектор или главен тренер има доминантна улога во еден национален тим.  Ги следи противниците, подготвува тактика за секој

Read more
Translate »