(Фото/Видео) Во шестата деценија се соблече во бикини, велат дека нема позгодна природна жена од неа

Актерката и водителка Падма Лакшми се појави на овогодишната насловна страница на „Sports Illustrated Swimsuit“, а фотографиите направени за потребите

Read more

(Фото/Видео) Eye Cue со модерна верзија на „Молитва“ од Виолета Томовска

На релација Лондон-Скопје, но константни во намерата да се редовно активни и присутни на домашен терен. Ај Кју се решија

Read more
Translate »