Гвинет Палтроу за 48-от роденден се соблече гола во својот двор: „Моето роденденско одело денеска“

Палтроу објавила фотографија на која што се гледа како стратешки позира во својата поранешна градина. Во текот на викендот Гвинет

Read more

Како да внесете тропска свежина во просторијата? А истовремено да го подобрите квалитетот на воздухот!.

Престојот во природа не релаксира, го подобрува нашиот имунолошки систем и креативност. Го буди позитивното во нас, ја поттикнува креативноста.

Read more
Translate »