Атс Груп покрај постоечките три фабрики ja претстави и новата фабрика за технички текстил на престижниот саем еуросатори 2024

АТС Груп е еден од поголемите изложувачи на најзначајниот саем на одбранбената индустријата – Еуросатори 2024 во Париз, на кој

Read more

Вината Каберне Совињон на Бовин освоија злато на престижниот француски вински натпревар CIDC 2024

Каберне Совињон Барик од Винаријата Бовин се закити со златен медал на реномираниот Concours International des Cabernets во Франција. Ова

Read more

Нè очекува раст на цената на кафето, но од традиционалното турско кафе не би се откажале!

Пиењето свежо мелено традиционално турско кафе отсекогаш преставувало култ на рутина на овие простори. Бесценет момент, без разлика колку е

Read more

Дојче Телеком со возбудливи иновации на Светскиот конгрес за мобилна технологија во Барселона

Паметниот телефон со вештачка интелигенција автоматски ги врши здодевните работи на барање. Рутерот во иднина може да биде практичен робот

Read more
Translate »