Како да се ослободите од бактериите во уринарниот тракт и спречите појава на инфекции!

Жените многу често страдаат од уринарни инфекции! Но како да избегнете ваква состојба без да пиете антибиотици или други лекови.

Read more

Како да спречиме стомачни вируси и мачнини во текот на летото?

Летото за многумина е најубавото годишно време. Период на одмор, плажа, сетилно уживање, моменти кога сакаме да се опуштиме и

Read more

Со кварцните четки за заби ќе заборавите на забните наслаги и крварење на непцата, децидни се стоматолозите

Дали знаете дека Мизуха четките за заби со кварц се безмалку двојно по ефикасни во отстранувањето на забните наслаги во

Read more

Анксиозноста и стресот се новото нормално. Како да ги намалиме по природен пат?

Животот се промени! За повеќето луѓе е покомплексен и бара прилагодување. Се сменија и вредностите. Западниот начин на живот, индивидуализмот,

Read more

Постои природно решение за надминување на стресот и вознемиреноста!

Динамичниот живот носи непредвидливи ситуации и притисоци со кои не  можеме секогаш нормално да се справуваме. Тоа ни предизвикува стрес,

Read more

Стоматолог Д-р Лилјана Бабамова: воведовме методa на воздушна абразија со која кариесот се отстранува на комплетно безболен начин!

Посетата на стоматологот не треба да биде само во моментите кога ќе ни се скрши пломба или ќе не заболи

Read more

Како на природен начин да постигнеме контрола на дијабетесот и да го подобриме севкупното здравје?

И покрај напредокот на медицината и постојаниот развој на фармацевската индустрија дијабетесот сеуште е една од водечките болести на денешницата

Read more

ЦРНИОТ ДРОБ Е НАЈВАЖНИОТ ОРГАН ВО НАШЕТО ТЕЛО, ЕВЕ КАКО ДА ГО ЗАЧУВАТЕ НЕГОВОТО ЗДРАВЈЕ?

Ако сте еден од оние кои во својата исхрана често внесуваат бел леб, тестенини, компир, пченка, концентриран шеќер и транс

Read more

Сауна во домот идеален начин за опуштање по напорна работа, со бројни здравствени придобивки!

Работите напорно со цел нешто да постигнете, да заштедите за своите деца, за мирна пензија, за поголема финансиска сигурност. Но,

Read more
Translate »