Publicis Groupe Skopje најнаградувана агенција на регионалниот форум на медиуми и креативни индустрии CIM Котор 2023

Publicis Groupe Skopje со своите агенции Publicis и Saatchi & Saatchi го освои регионалниот форум на медиуми и креативни индустрии

Read more

Еден од најпочитуваните светски економисти откри лоши вести за граѓаните

Главниот економист на Европската централна банка Филип Лејн, кој има важна улога во креирањето на монетарната политика на еврозоната,  вели дека во текот на летото

Read more

Ѓорѓи Самарџиев-FOJA: Потфрливме во квалитетот на домување, зеленилото исчезнува за сметка на урбани зданија

-Проектираните паркови околу зградите во најголем број случаи завршуваат како паркинзи или било какви содржини. Зградите во населбите се сѐ

Read more

Лекувањето во приватните здравствени установи може да е брзо,  без да се изложуваме на високи трошоци

Дали сте се нашле во ситуација Вие или некој ваш близок ненадејно да се најде во лоша здравствена состојба и

Read more

Тим билдингот може драматично да го зголеми успехот и профитабилноста на една компанија!

Како компанија имавте напоред работен период, во кој Вашиот тим интензивно и вредно работеше. Неопходно е да им оддадете признание

Read more

КОГА УСПЕШНИОТ СЕ СОМНЕВА ВО СЕБЕ, А НЕСПОСОБНИОТ МИСЛИ ДЕКА Е УСПЕШЕН

Едноставно кажано, „синдромот на измамник“ им ја одзема шансата на многумина да блеснат, додека господата Данинг и Кругер ќе „дозволат“

Read more

Оргиналната уметност е културното богатство на еден народ- изложба на Горан Боев

Академскиот сликар Горан Боев по повод свeтскиот ден на музеите на 18 мај 2023 во 13:00 часот ја отвора својата

Read more

Атлантик Група стратешки вложува во иднината на дистрибуцијата: Во Скопје е отворен најсовремено опремен складишно-дистрибутивен центар

Атлантик Група вчера и официјално го отвори новиот, современо опремен дистрибутивен центар во Скопје, кој обезбедува соодветна логистичка поддршка за

Read more
Translate »