Даниел Шегмановиќ -Eucerin ми придонесува да се чувствувам убаво во својата кожа

Даниел Шегмановиќ е претставник за продажба на Еуцерин за Македонија. Човек со отворен дух, позитивен, отворен за комуникација, за кого дословно важи изреката убавиот збор отвора железни врати. Менаџер во чиј речник не постои зборот “НЕ, неможам” кој верува дека работата не прави подобри луѓе. Поттикнати од неговиот однос, редакцијата на радар се мотивира да му постави три прашања. Кои се трите работи од кои не се двои?

 1) Добрата мисла, благодарноста кон Бог што сум жив и здрав и секако позитивниот дух, без него никаде не идам;

2) Производите на Eucerin кои ми придонесуваат да се чувствувам убаво во својата кожа;

3) Мобилниот телефон – за да се јавам на време каде што не можам да стигнам на време 😉

Translate »