Како да ви тргне во животот? Изберете карта и откријте што да правите!

loading...

Ако сакате да дознаете што да преземете во следниов период за да успеете или излезете од ситуацијата во која моментално се наогате,  изберете една карта.

 

1 Факел

Промените буквално ви чукаат на врата. Не се плашете, тие ке ве водат кон подобри работи во животот, иако вопрв миг нема така да ви изгледа. Не доволувајте стравот да ве обземе, полека…но храбро !Вие сте човек кој жртвува се поради другите, но понекогаш треба да мислите и за себе. Морате да се цените, за да ве ценат и другите, што е главен услов за успех. Оваа карта покажува дека дефинитивно сте навистинскиот  пат – тргнете на патот на промените, без двоумење и ке дојдeте на место кое е многу подобро од она каде што сте сега. Погледнете длабоко во себе пред да тргнете во новите потфати, и ослободете се од она што ве кочи, од луѓето кои ви велат дека не можете или не смеете. Слободно раширете ги крилата и полетајте.

2 Меч
Оваа карта кажува како понатаму, но само со некој кој ви значи многу. Ако имате сродна душа, свртете се кон неа, таа ќе ви помогне и обратно. Заедно ќе можете многу да постигнете и да стекнете награди и  финасиски да се поткренете. Ако сте сами , тогаш иднината ви нуди изненадување- внимавајте да не го пропуштите. Вашиот пат вопериодот кој доаѓа има интенција да се вкрстува со патеките на многу други луѓе. Ќе создавате многу нови  пријателства, дури можете да ја сретнете личноста со која ќе го поминете животот.  Се во иднината ви е врзано со луѓе, очекувајте да ви помогнат. Ви препорачуваме  во наредниов период слободно да им пристапите на оние кои се помоќни и посилни од вас и да побарате  услуга или помош, нема да ја одбијат. Бидете послободни и поупорни со своите претпоставени ако барате подбро работно место или повишица, токму сега е момент да ги добиете.
3 Рицар златник

Одамна требавте  да донесете  одлука. Сега  е крајно време. Вие сте сестрана личност, така што може да ви биде тешко да изберете помегу неколку опции и да ја донесете вистинската одлука.  Најважно е да не ги слушате советите на другите луѓе! Послушајте ја својата душа, таа е интуитивна и никогаш не ве излажала. Следете го споствениот инстинкт. Прво , разјаснете си  што сакате и кои ви се целите кои сакате да ги постигнете. Потоа, тргнете во акција: емоционална, реална  и физичка за да ги остварите своите приоритети.  Тргнете ги настрана мислите и желбите кои се спротивни на вашите намери и цели, и не дзоволувајте сомнежот и грижите да ве спречат да го постигнете посакуваното. За да ја подобрите ситуацијата во која сега се наоѓате, само прилагодете се на природниот  ритам и циклусот на вашиот живот кои ја одржуваат вашата мотивираност и сила. Вселената ви нуди шанси, треба да ги препознаете. Ова е време да ја одиграте улогата на вашиот живот.

 

 

 

Translate »