Холандскиот премиер со џогер си го исчисти кафето што го истури

loading...

Марк Руте, холандскиот премиер, го истури кафето – и самиот го исчисти.
Сега, дали вашиот премиер ќе го стори тоа?-прашува Дојче Веле, објавувајќи го ова интересно видео:

Dutch PM cleans up after himself

Mark Rutte, the Dutch Prime Minister, spilled his coffee ☕ – and he cleaned it himself. Now, would YOUR prime minister do that? 💁‍♂️💁‍♀️

Posted by DW News on Tuesday, June 5, 2018

Translate »