loading...

Годишното издание на Sports Illustrated, кое вклучува многу женски костими за капење, ги тера
луѓето да мечтат. Тоа е затоа што при изборот на модели и спортисти има нешто за секого.


Оваа година списанието ќе излезе со три корици. Една ќе биде за Тајра Бенкс, а на другите две ќе
бидат Камил Костек и фудбалерката Алекс Морган.

Севкупно, Sports Illustrated има подготвено за нас 34 секси жени.

Translate »