“ФАТАЛНА ПРИВЛЕЧНОСТ ” серија која не смее да се пропушти!

Во продукција на Paramount Television Studios и Amblin Television, Фатална привлечност ќе можете да ја гледате на SkyShowtime оваа пролет.

Фатална привлечност е длабинско преосмислување на класичниот психосексуален трилер и култен симбол на културата од 80-тите години. Новата серија ќе ја прикаже фаталната привлечност и безвременските теми поврзани со бракот и неверството низ призмата на модерните ставови кон силните жени, психичките пореметувања и присилната контрола.

Освен Џошуа Џексон во улогата на Ден Галагер и Лизи Каплан во улогата на Алекс Форест, во серијата глумат Аманда Пит во улога на Бет Галагер, Алиса Џирелс во улога на Елен Галагер, Тоби Хас во улога на Мајк Џерард, Рено Вилсон во улога на детективот Ерл Букер и Брајан Гудмен во улога на Артур Томлинсон.

Александра Канингам (Валканиот Џон, Ченс) е сценарист, креатор и извршен продуцент на серијата заедно со извршниот продуцент Кевин Џ. Хајнс (Пери Мејсон), со кого Канингам ја дели заслугата за сценариото, а извршните продуценти Дерил Френк и Џастин Фалви се од Amblin Television. Силвер Три исто така е извршна продуцентка која режира пет епизоди.

Услугите на SkyShowtime се директно достапни за корисниците преку апликацијата на SkyShowtime на Apple iOS, tvOS, Android уреди и преку веб-страницата: www.skyshowtime.com.

За повеќе детали, посетете:

Веб-страница: www.skyshowtime.com

Вести: corporate.skyshowtime.com

Профил на LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Translate »