За луѓе со префинет вкус!

loading...

Каде да се најде софата од соништата, која и според бојата и дизајнот ќе се вклопи во вашиот простор или како да одберете мебел кој ќе одговара за вашиот стан или куќа. Секако сакате и парчето да биде уникатно со интересен дизајн, убаво изработено, од квалитетен материјал.

Реално во Скопје има малку продажни салони кои нудат софистициран мебел, за специфични потрошувачи кои бараат нешто повеќе од функционалност, луѓе со истенчен вкус кои бараат совршеност во еден производ.

Еден од нив е продажниот салон на Пункт Мебел, каде можете да изберете меѓу модели комплетно изработено од вистинска кожа, произведена од најдобрите Италијански кожари, со најквалитетен сунгер кој овозможува повеќе од удобно седење, трајност на формата и неменување на безвременскиот дизајн!

http://www.punktmebel.mk/

Продажниот салон изобилува со оригинални парчиња мебел за секој дел од домот, троседи, двоседи, аголни гарнитури, клуб маси, душеци, спални соби, едноставно на едно место може да се најде потребниот мебел за секој дел од домот, за да создадете топлина во просторот за живеење.  За повеќето производи има гаранција од една година, а производите се достапни во повеќе од 300 нијанси на кожа и високо квалитетен штоф.

Во Пункт ќе ви помогнат стручни лица при изборот на мебелот, бидејќи некогаш избраното парче што ни се допаѓа, може да не одговара во просторот за каде е наменето.

Пункт мебел – идеален спој на модерен дизајн и одличен комфорт

 

Translate »