Шведските принципи на работа функционираат и во Македонија – Вукица Марковска – Божиновска, Сениор Златен Директор во Орифлеим

  Вукица Марковска – Божиновска е дел од тимот на Лидери и бизнис партнери на шведската компанија за природна козметика

Read more

Ексклузивно-Публицис групацијата го информира целиот свет дека ја лансира платформата “Marcel”

Marcel  ќе ја забрза трансформацијата на Публицис групацијата од холдинг компанија во деловна платформа од 80,000 вработени.    Публицис групацијата[Euronext Paris:

Read more

Макпрогрес Виница е првата македонска компанија која ќе произведува на соларна енергија

Познатата македонска прехранбена компанија Макпрогрес Виница продолжува да биде пионер во поддршката на националната економија, иновативните технологии и општествената одговорност.

Read more

Макпрогрес Виница неуморни ги следи трeндовите во индустријата со учество на бизнис настани дома и во регионот

Претставници на Макпрогрес, вработени технолози во компанијата, се претставија на првата конференција наречена Biscuit People, што се одржа во Ровињ,

Read more

Агим Горчај: Безбедноста и сигурноста при патувањето не дозволуваат компромис со квалитетот на авто деловите!

  Интервју со  г. Агим Горчај, coпственик на Мега Ауто Партс .     Славите јубилеј 20 години успешно работење на

Read more
Translate »