Принцот Хари го гризна коњче

loading...

Принцот Хари за малку ќе настрадаше од церемонијалното коњче на Шкотската армија , кога на свеченоста , го гризна. Случката ја насмеа неговата свршеница , Меган Маркл , која надовор од строгиот протокол се изнасмеа.

Таа се спаси од коњчето , се поттргна , но затоа принцот не можеше да го иизбегне церемонијалното животно .

Понито наречено Круачан е маскота на Кралската регимента на Британската армија во Шкотска .

Кралската двојка Хари и Меган се во официјална посета на Единбург.

 

Translate »