Фото: Голо тело како платно!

loading...

Сликарството на телото е древна и традиционална форма на уметнички израз кој одамна постоел во многу племенски култури. 
Нема сомнение дека голото тело е совршено уметничко платно, кое ја буди креативноста и разбудува емоции.

Translate »