Освежување со Сара Џин Андервуд!

loading...

Сара Џин Андервуд спаѓа во редот на оние типично сексапилни и провокативни американски убавици, која со своите раскошни облини пали и жари на социјалните мрежи. Покрај манекенство, Сара се занимава и со актерство, а била и Playmate за јули 2006, а и Playmate на годината за 2007.

Translate »