Се намалува цената на струјата

Регулаторната комисија за енергетика најавува дека ќе има минимално намалување на цената на струјата.

Подготвителната седница за цената на електричната енергија е закажана за утре, по што е најавена прес-конференција на која претставници на РКЕ ќе објават колкаво ќе биде намалувањето.

Translate »