Жена без милост! Со секира по Порше Бокстер

loading...

Во центарот на Киев, жена со секира оштети автомобил Порше Бокстер. Русокосата со спреј напиша „копиле“ врз скапиот автомобил, и со секира удираше по него.
Според информациите, таа на тој начин се одмаздувала на поранешен љубовник.

Translate »