Coпpyгoт ja нaвpeдyвaл дeкa нe мoжe дa нajдe paбoтa, ja cлeдeл, ja yцeнyвaл co дeтeтo и нa кpaj ja нaтeпaл, а Центарот за coциjaлнa paбoтa ja oткaчил…

„Најмалку што можеме е да очекуваме жртвите да пријават за некој нешто да преземе. Таа жртва по пријавувањето треба да

Read more

Горка вистина на сопругата и братот на младиот саксафонист Атанасовски: Ице почина од системската корона во проклетијава!

Мојот брат Ице Атанасовски , денес мора да го наречам покоен, а не морав. Немаше да биде покоен ако Интерното

Read more

Месец дена преживеале на пуст остров: Крајбрежната стража не можела да поверува што гледа во близина на Бахамите- јаделе стаорци за да преживеат (ВИДЕО)

Американската крајбрежна стража спаси тројца Кубанци од ненаселен остров во близина на Бахамите, кои беа изгубени таму 33 дена! Станува

Read more
Translate »