Каде отиде светот? Ѕирнете во фабриката за секси роботи!

loading...

Фабриката за секси роботи во Калифорнија, прави програмирани кукли од силикон, кои моментално  се најбарани на светскиот  пазар.  Куклите се со човечка големина, и една чини 7 000 долари.

 

Куклите се  прават рачно и муштериите можат да избираат меѓу десет типови на тело. Можат да избираат и боја на очи, како и  боја на кожа. Најбарани се оние со светла кожа и сини очи.

 

 

И на допир и на изглед се направени перфектно. Почнувајќи од усните па се до гениталиите, анатомијата на женското тело е изработена до совршенство.

 

 

И забите и внатрешноста се направена од силикон.

 

 

Сите кукли се програмирани со различни карактери.

 

 

Translate »