ЕЛЕНА РИСТЕСКА: ДЕТЕ НЕ СЕ ПРАВИ СО БИЛО КОЈ, РАЗМИСЛУВАМ ДА ПОСВОЈАМ

Македонската пејачка Елена Ристеска за време на гостувањето на „Бекстејџ“, на прашањето дали размислува за мајчинство таа вели дека размислува да посвои дете.

– Сите ние на 30 -тина и нешто години најверојатно размислуваме за мајчинство. Најважно е дека дете не се прави со било кој. Не е тешко да имате дете во овој 21 век, постојат многу медицински иновации со кои може да го имате тоа дете, некогаш дури размислувам да си посвојам детенце се додека не се појави некоја личност со која ќе имам свои деца, изјави Елена.

Translate »