Архитектонско „ремек дело“ во скопски Карпош

loading...

Меѓу новите згради кои никнуваат во Скопје на улица Багдадска во Тафталиџе се гради нов објект кој се коси со многу урбанистички правила и прописи.

Балконите на новата зграда се веднаш до оние на соседната зграда.

Translate »