Уште два дена до извлекувањето за Фиат Панда! Побрзајте да го купите вашиот Натура Терапи производ.

Деновиве граѓаните кои го посетија EAST GATE Mall имаа можност да ја забележат новата Фиат Панда која Натура Терапи ја доделува како дел од  големата наградна игра.

Извлекување ќе се случи на 11ти мај, среда во живо во утринската програма на ТВ Сител  во 9 и 15 часот. Во наградната игра може да учествува секој кој ќе купи производи од Натура Терапи во вредност над 995 денари, а за што ќе добие купон со кој има право да учествува во извлекувањето.

Можеби токму Вие ќе бидете наградениот!

Задоволството е двојно! Можете да купите производ од Натура Терапи корисен за вашето здравје, а истовремено да добиете вредна награда за Вас и вашето семејство. Натура Терапи, произведува квалитетни природни додатоци во исхраната, наменети за луѓе кои се грижат за своето здравје. Иновативни додатоци на исхраната, кои ги следат актуелните светски трендови, современите научни сознанија и здравствените потреби и предизвици со цел да се креираат производи според потребите на граѓаните.

Translate »