Побрзај и искористи ја шансата да станеш Гранд милионер!

Како да бидете богати, а без многу да се трудите? Вашето омилено кафе го има одговорот! Гранд кафе веќе трета година по ред ја организира наградната игра „Стани Гранд милионер“, преку која секој ден доделува вредни награди, секоја недела по еден iPhone смартфон, а секој месец извлекува по еден добитник на главна награда од милион денари. Наградната игра „Стани Гранд милионер“ трае само до 21 декември, што значи дека имате уште малку време за да пријавите учество и да се обидете да добиете милион денари.
Во досегашниот тек од наградната игра веќе беа извлечени двајца Гранд милионери. Методија Дупјачанец и Слободан Михајловиќ се првите двајца добитници на главната парична награда, а до крајот на играта останува да се извлечат уште двајца нови милионери. Наредното извлекување е закажано за 22.11 во 12:45 часот, а можете да го проследите живо само на ФБ страната на Гранд кафе.
А, дали вие досега учествувавте во наградната игра? Тоа можете да го направите на многу едноставен начин!
Во наградната игра оваа година учествуваат само пакувањата на Гранд од 200 г, односно Grand Gold 200 г, Grand Aroma 200 г и Grand Strong 200 г. На самата амбалажа, во внатрешноста на пакувањето, е втиснат уникатен код кој лесно се забележува. За да учествувате во наградната игра, едноставно испратете го кодот во форматот „GRAND(празно место)код од пакување“ преку СМС на бројот 149 491 или внесете го преку веб-страната www.grandkafa.mk.
Покрај двете главни парични награди, досега како дел од наградната игра „Стани Гранд милионер“ беа доделени и повеќе од 440 дневни награди, како и 12 смартфони iPhone SE64 a на 21.11 се извлекува и 13-от добитник на неделна награда. До крајот на наградната игра останува само еден месец, но тоа е доволно време за и вие да освоите една од вредните награди.
Затоа уште денеска, отворете пакување од 200g од вашето омилено Гранд кафе, испратете го кодот од внатрешноста на амбалажата и гледајте го извлекувањето на 22.11 за да проверите дали ќе бидете помеѓу извлечените среќници. Којзнае, можеби токму вие сте следниот Гранд милионер!

Translate »