Ви се допаѓа ли новиот тренд?

loading...

Новиот тренд можеби нема да ви се допадне, но има се повеќе следбенички.

Маникир на нокти со крзно е нешто што моментално е најпопуларно на инстаграм.

Помалку храбрите украсуваат само еден нокт, но некои сакаат сите нокти да им бидат со крзно, а ги комбинираат и со други украси како: циркони, светки и др.

 

 

Translate »