Астролошка прогноза за 23 ноември

loading...

Астрологот Ивелина Рускова- Интуцијата денеска е силна ,  но….

Денот е поврзан со космичката енергија,  љубовта и минатото!
Смирувања и нови почетоци се можни.

 Одличен ден за

• Одмор со пријатели, средби, но не и деловни
• Ментални и духовни интереси
• Погодно за  финансии

На овој ден посебно ќе ви биде изострена интуицијата. Послушајте го вашиот внатрешен глас, но сепак бидете внимателни да не предизвикате конфликтни ситуации.

Здравје
Не е погодно за  лекување на артрит,  на нервниот систем, сетилни органи и очни болести. Се препорачуваат физички вежби.

Автор: Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Translate »