Истражување: Хороскопски знаци кои најмногу изневеруваат

loading...

Хоркоскиот знак предодредува дали некој ќе ви биде верен, до ваков заклучок дошол еден американски сајт. Многу луѓе цврсто веруваат во хороскопот и сметаат дека хороскопскиот знак им го одредува карактерот, но не треба секогаш слепо да веруваме оти секој човек  е приказна за себе.

Ако вашиот партнер е риби, добро е да го држите под око, бидејќи новото истражување покажува дека мажите риби изневеруваат најчесто. Сајтот за вонбрачни врски AshleyMadison.com утврдил дека од сите негови корисници од мажите се во знакот на риби.

Сајтот ги истражувал и претставничките на понежниот пол, за да утврди кои се најмногу склони кон неверство. Истражувањето покажало  дека жените близнаци се најневерни.

-Не сум изненаден дека Рибите се на врвот од листата, бидејќи тие се господари на имагинацијата и фантазијата. Тие се измачуваат кога љубопитноста им останува незадоволена, изјавил астро-сексологот Кики.

Ако мажот е Скорпија, жените нема од што да се плашат. Жените Ваги пак се најверни претставнички на понежниот пол. „Тие се господари на посветеноста и партнерството. Тие се заљубуваат страствено и ретко се за врски со ниска интензивност, па ако нивните очи почнат да шараат, обично ја прекинуваат врската“, објаснува астро-сексологот.

Врската помеѓу хороскопските знаци и склоноста кон неверството е интересна и според истражуваните податоци тешко можеме да не се согласиме дека датумот на раѓање на човекот има однос со диспозицијата на неверство. Фактот дека мажите риби се на врвот на листата со значителна предност треба да послужи како предупредување за жените насекаде.

Translate »