Елката на српската актерка Лидија Вукичевиќ хит на Инстаграм

loading...

Доаѓа Новата Година и време е да го накитите домот. Елката на српската актерка Лидија Вукичевиќ ги одушеви нејзините фанови на Инстаграм.

“Направи го својот дом среќен за да бидеш и ти среќен во него, бидејќи ако сакаш да им дадеш радост на луѓето мора и самиот во  себе да носиш  радост. Оние кои носат светлина во туѓите животи, никогаш не одат во темнина”, напишала актерката под фотографијата на својата елка, која,  мора да признаете , изгледа како  од бајка.

 

 

Translate »