Скриеното лице на борделите, за оргии и до 5000 долари – Приказна на фотографот Марк МекЕндрјус

loading...

 

Фотографиите на професионалниот фотограф  Марк МекЕндрјус  напаравени во 33 бордели во Невада, САД,  го покажуваат скриеното лице на овој занает и девојките кои работат таму.  Тој поминал 5 години , сликајќи по јавните куќи во Невада, кои се легални во оваа американска држава . Секој бордел има своја приказна, вели фотографот. Тој за Sun Online раскажува  дека  е дури депресивно колку секс работничките всушност се обични жени кога подобро ќе ги запознаеш. Тој толку многу се зближил со девојките и со газдите на борделите што тие му  дозволиле не само да ги слика туку и да   објави албум со нивните фотографии, па дури и менијата, на кои може да се видат цените на услугите кои ги даваат. Така секс со масажа чини 500 долари, а “забава” со две девојки 4 000.

 

 

Фотографот МекЕндрјус во работна атмосфера

 

Секс индустријата во Невада е во подем, вели фотографот

 

 

Две девојки во бордел во Невада

 

Разубавување пред работна ноќ

 

Фотографот признава дека стекнал нови пријателки во текот на својата работа

 

 

Мени со услуги: специјалните пакети што подразбира врзувања, доминација , оргии и др. чинат и над 5000 долари

 

 

Translate »