Внимавајте! Што ако некој го демне вашето дете?

loading...

Совети за внимателно однесување на интернет.

Родителите треба да внимаваат што објавуваат нивните деца на интернет, бидејќи секое објавување на видео или фотографија носи одредени ризици. Треба да се проверуваат поставките на интернет и да не се објавуваат лични податоци. Прилог од проектот #ВоНашеИме во кој зборуваме за заштита на децата и малолетниците на интернет на Телевизија 24 #ВоНашеИме

 

Translate »