Во Турција објавена мапа на Крим која ја кренала Русија на нозе: Москва веднаш реагирала по прилогот на турската телевизија

Картата која ја прикажала турската телевизија, а која предвидува ширење на зоната на влијание на Анкара на југот на Русија

Read more

Рико Вуков и во 2021 година останува во Порше Карера Куп, но има нова цел!

Македонскиот автомобилист Ристо Вуков – Рико со спектакуларна промоција на новиот автомобил во Скопје потврди дека и во текот на

Read more

(Видео) „Болни сцени за да се гледа до крај“ -Македонски модели во котроверзна реклама за ПЕТА на Модната недела во Њујорк

Дваесет македонски модели од агенцијата „Моделс ИН“ снимија реклама за Модната недела во Њујорк во соработка со ПЕТА, светската организација

Read more

Од обичен анонимус во енергетската политика до лидер на наместен конгрес: Апасиев му се обрати на Мицкоски

Ај нека му објасни некој на професорон шо магистрирал, докторирал и се вработил кај татко му на Машински, дека внесувањето

Read more

Ова е лекот кој секој доктор треба да го препорачува – бесплатен е, а прави чуда за здравјето на телото и мозокот

Бесплатен лек кој што ги уништува масните наслаги, го забрзува метаболизмот, го чува менталното здравје и вашиот грб. Професор по

Read more
Translate »