Ужива да биде гола: Некогаш возеше велосипед, сега предизвикува срцев удар со фотките на Инстаграм

Атрактивната словачка велосипедистка Луција Јаворчекова со својата одлука да и стави крај на кариерата ги разочара љубителите на овој спорт.

Read more

Алгасан-ќе ве опушти и ефикасно ќе ја отстрани болката во зглобовите и мускулите

Постојат огромен број на задоволства и активности кои се добри за вашето здравје-како на пример планинарење, прошетки во парк, до

Read more
Translate »