ФОТО: Уметникот да биде разностран и креативен, и својата „оригиналност” да не ја затвора во медиокритетски рамки – Горан Боев

Самостојна изложба на Горан Боев во  Струмица   На 2 ноември 2018, во 19:00 часот во Домот на културата во

Read more

Кристина Камчева Стојчевска – Претприемач кој на брендовите им дава дополнителна вредност

Кристина Камчева Стојчевска е македонски претприемач, визионер, иноватор, личност која носи нова бизнис енергија во Македонија, а на македонските компании

Read more

Борка и Авон вчера испратија порака: Ракот на дојка не е розов, но овој ден ние го боиме во розово за да покажеме дека нема да му се предадеме

Борбата против ракот на дојка значи да не се предаваш, да не се откажуваш, и да не заборавиш дека постои

Read more

Зоран Кардула-Во чест на југословенскиот дизајн!

Графичкиот дизајнер и општествено активен интелектуалец, Зоран Кардула ја најави својата седма серија на дизајни и редизајни со мотив од

Read more

Магионичарот Кристијан-преку магионичарски претстави едуцирам за екологија

Магионичарот Кристијан, екологист, илузионист и голем хуманист -Сакам да садам дрвја, стаклото го фрлам во зелениот контејнер, хартијата во синиот,

Read more
Translate »