Драган Димитров – претседател на УО на ИОРРМ-Ревизорите се многу важна алка од успехот на една компанија

Постојаните промени во условите на современите пазари често повикуваат на редефинирање и прилагодување на ревизорската професија, која како формален информационен

Read more

Македонци кои изработуваат дрвени монтажни куќи по германски стандарди

Дипломираниот инженер Петар Георгиевски  и  архитектот Ана Савева ги запознавме при финалната изведбата на дрвена фасада на еден модерен објект,

Read more

Елеонора Дуљанова: Брошевите во форма на цвет од кожа се хит оваа сезона

Елеонора Дуљанова се занимава со применета уметност. Во последно време актуелна е со изработката на навистина деликатни и фасцинантни цветови

Read more

ФИЛИПЧЕ: ЌЕ НЕМА ВРАЌАЊЕ НА РЕСТРИКТИВНИТЕ МЕРКИ ПО ОДРЖУВАЊЕТО НА ИЗБОРИТЕ

Здравствените власти во Република Северна Македонија најавуваат дека ќе нема враќање на рестриктивните мерки по одржувањето на предвремените парламентарни избори

Read more

Макпрогрес Виница со нова инвестиција во производство на житни барови!

Макпрогрес доо Виница со нова инвестиција и проширување на продуктното портфолио со линија за производство на барови. Технологијата е развиена

Read more

Дознај. Примени. Успеј.“: Македонски Телеком организира серија бизнис вебинари посветени на дигиталните алатки

„Тековни и идни потреби од дигитални услуги за работа од далечина“ Ако нешто научивме од периодот на пандемија во кој

Read more

Перица Вичишки- моќта на нашите брендови како и посветеноста на вработените во „Атлантик Група“, ни помогна ефикасно да ја надминеме оваа криза!

Изминатите неколку месеци беа исклучително тешки како за бизнисите, така и за потенцијалните потрошувачи. Каков ефект имаше пандемијата над „Атлантик

Read more
Translate »