Погледнете ги децата на Мајкл Џексон, тој им ги покриваше лицата за да ги заштити

loading...

Кралот на поп -музиката се обидуваше да ја заштити својата приватност. Лицата на Парис и Принц Џексон денес се добро познати, но кога беа мали тоа беше вистинска мистерија.

Мајкл Џексон се обидуваше да ги заштити неговите деца од медиумите колку што може повеќе, па така кога беа мали постојано им ги покриваше лицата со марами и им ставаше маски.

 

kako-izgledale-kako-mali-decata-na-majkl-dzekson-chii-lica-gi-krieshe-video-01.jpg

kako-izgledale-kako-mali-decata-na-majkl-dzekson-chii-lica-gi-krieshe-video-05.jpg

Наследниците на поп- кралот денес се возрасни личности.

kako-izgledale-kako-mali-decata-na-majkl-dzekson-chii-lica-gi-krieshe-video-03.jpg

Неодамна неговата ќерка Парис Џексон (19) на Инстаграм објави  видео од нивното детство, со кое му го честиташе роденденот на нејзиниот брат. Таа и Принц (21) се забавуваат и танцуваат на видеото.

Парис се потсети на детството, на игрите со нејзиниот брат и на тоа колку биле блиски. Таа открива дека тој е најмилата личност што ја познава и дека е нејзиниот најдобар пријател.

kako-izgledale-kako-mali-decata-na-majkl-dzekson-chii-lica-gi-krieshe-video-02.jpg

 

Translate »