Ексклузивно интервју со Александар Чеферин, претседател на УЕФА

loading...

Погледнете го ексклузивното интервју со претседателот на УЕФА, Александар Чеферин. Првиот човек на Европската фудбалска Асоцијација зборува за „еволуцијата“ на фудбалот, финансискиот фер-плеј, неговата одговорност како прв човек на УЕФА. Во „Куќа на фудбалот“ разговараме за угледот на Фудбалската федерација на Македонија во европски рамки, поддршката од претседателот на ФФМ, Илчо Ѓорѓиоски за неговата кандидатура, за опасностите со кои се соочува фудбалот!

Александар Чеферин во ексклузивно интервју во „Куќа на фудбалот“.

SKOPJE, MACEDONIA – AUGUST 07: UEFA President Aleksander Ceferin and Football Association of the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FFM) President Ilcho Gjorgjioski exchange gifts during UEFA official dinner at the National Theater prior to the UEFA Super Cup final match between Real Madrid and Manchester United on August 7, 2017 in Skopje, Macedonia. (Photo by Harold Cunningham – UEFA/UEFA via Getty Images)
Translate »