Трагедија, бебе падна од зграда во Скопје

loading...

Бебето паднало од скршен прозор на влез – објави Фокус.

Според информациите на овој медиум детето со својата баба се симнувало по скалите на зградата, но во еден момент се отргнало од неа и низ скршениот прозорец на меѓуспратот паднало од 2,5 метри височина.

Инаку едногодишно бебе починало откако вечерва паднало од во зградата кај што живееле на улицата Архиепископ Доситеј во Скопје.

Translate »