Хостеса на саем за автомобили по грешка стиснала гас и ете ти судар! (Видео)

loading...

На белградскиот саем за автомобили се случи невообичаен инцидент, кој стана хит на интернет.  Хостеса, која седнала во кола,  по грешка стиснала гас и предизвикала судар.

Translate »