Маникир за нозе, ама дали срцето ќе издржи (Видео)

loading...

Ова е оригинален третман за омекнување на петици, кој е хит во светот. Ги ставате нозете во аквариум, полн со  рипчиња Гара Руфа, кои ја грицкаат сувата кожа од вашите нозе. Природен пилинг, нели? Пензионерката Џеки Вехмејер не можеше да издржи ниту две минути, еве како изгледаше тоа:

 

Translate »