Мајката горила го бакнува бебето кое штотуку го родила(Видео)

loading...

Видеото е снимено во Националната зоолошка градина во Вашингтон. Мајката горила нежно  го бакнува своето новородено чедо и му ја трга плацентата од лицето за да може да дише.

Translate »