Мило Ѓукановиќ свечено отвора фејсбук страница(Видео)

loading...

Сигурно сте виделе и слушнале за свечено отворање и сечење ленти на  разни инфраструктурни проекти или  културно-уметничко-образовни институци итн, итн…. Но  ретко кој чул за свечено отворање  фејсбук страница.  Мило Ѓукановиќ, во текот на предизборната  кампања ја сфати моќта на интернетот и одлучи да го фати чекорот со модерните времиња. Како изгледаше сето тоа, погледнете преку призмата на одличниот Зоран Кесиќ.

Translate »