VIDEO: Секс туториал-како совршено да ставите кондом

loading...

Кондомите се најлесно достапно средства за контрацепција и најсигурен метод за заштита од сексуално преносливи болести.

 

Секако, ако се користат правилно.

Поразителен е фактот дека 1/3 од младите во Европа признале дека имаат секс без заштита, а нешто помалку од тоа не знаат како правилно да наместат кондом.

Со неправилна употреба на кондомот ризикувате непланирана бременост и заразување со сексуално преносливи болести, но и може да имате непријатност за време на сексот.

Затоа треба да знаете како правилно се става кондом, а тоа важи и за мажите и за жените.

Translate »