(Видео) Објавени снимки на кои Меланија пцуе и за новинарите вели – „Каде беа кога Обама го правеше тоа

Првата дама на САД изразила презир кон извештаите во медиумите за разделување на децата од нивните родители на американско-мексиканската граница

Read more

Еко идеја: Национален парк на туристите по пошта им го враќа ѓубрето кое го оставиле зад себе

Посетителите на националните паркови во Тајланд наскоро би можеле да започнат да добиваат пакети во кои управата им го испраќа

Read more
Translate »