ФОТО/ВИДЕО: Првата проба на евровизиската сцена на нашиот претставник Васил Гарванлиев

Васил Гарванлиев денеска ја одржа првата проба на евровизиската сцена во Ротердам, Холандија.

36-годишниот пејач ја изведе „Here I Stand“ со која ќе настапи шести по ред во првата полуфинална вечер на 18 мај.

Втората полуфинална вечер е закажана за 20 мај, а големото финале ќе се случи на 22 мај.

Translate »