Лила повторно кај пластичен хирург, ѕирнете што корегирала овој пат?

loading...

Лила Филиповска јавно призна дека ги зголеми градите, а сега на социјалните мрежи повторно откри дека посетила пластичен хирург.

Овој пат на Инстаграм објави фотографии и видеа дека направила пролетно освежување на кожата, лицето и вратот кај еден познат хирург за пластични операции во Скопје, за затегнување на кожата.

Прочитајте какви естетски промени направи  Миа Костова:

Translate »