(ВИДЕО) Како изгледа Англичанец кога за прв пат ќе проба ракија

loading...

Еден Англичанец имаше интересно искуство, кога пријател од Србија му понуди да проба од нашиот национален пијалок, Ракија.

Британецот не ни можел да замисли што да очекува и каков вкус да очекува, па после првата голтка почна да дува и кашла.

Сето тоа го сними неговиот пријател велечќи му дека тоа не е ништо дека е како вода, но на Британецт не му се чинеше така, па веднаш зема шише до вода за да го „изгаси пожарот“ во устата после ракија.

Translate »