Пукал во извршителите кои сакале да му го одземат станот (Видео)

Пензионерот со пиштол им се спротивставил на  извршителите кои сакале да  му го конфискуваат станот. Во моментот кога скале да ги сменат бравите, тој извадил ” трауматски пиштол” со гумени куршуми  и го застрелал во нога едниот извршител. Инцидентот се случил во Киев.

Translate »